joi, 4 iunie 2009

Poveste de trezit oameni maturi





SPERANŢĂ. Îndemnul de a face sport, campanie intens mediatizată de un personaj care „dă bine pe sticlă”, a avut parte de un succes nescontat

Ionel Văduva

De astfel de oameni are România nevoie pentru a se mişca. Şi trebuie să o facă într-un timp foarte scurt. Locuim în ţara în care victime cu suflet nobil, minuni chinuite precum cea din fotografia alăturată, au nevoie disperată de ajutor. Dacă în aceste vremuri tulburi, un simplu om a mişcat peste 5.000 de oameni din „jemafutismul” cotidian, atunci de unul/una ca el/ea avem nevoie pentru a sprijini și alte campanii sociale. Spre exemplu „SOS inima copiilor“. Cine știe? S-ar putea să aibă parte de o reușită nemaiîntâlnită.
Ar avea susţinerea mea negeşită
Un astfel de om a gustat din cupa amară a deznădejdii și a luptei cu imposibilul. El sau ea fie ne-ar putea ajuta să emigrăm în altă țară, în grup masiv sau ar schimba din rădăcini sistemul de gândire, fie ar fi terminat definitiv de șmecheri. Dacă ar supraviețui, l-aș vedea sau aş vedea-o ca pe un fel de Dalai Lama în fruntea unui popor evoluat. Campanii de genul celei „SOS inima copiilor“ ar avea succes.
Eu te susțin, oriunde ai fi
Candidează la președinție și te ajuta cum voi şti mai bine. Fac pariu că ai intra cel puţin în turul doi. Fiind călit(ă) în lupta cu morile de vânt, s-ar putea să câștigi încrederea întregii Românii. Sunt sigur că persoana pe care o descriu are copil. A avut şi are în continuare plăcerea să-l țină în brațe. Însă, ipotetic vorbind, să se gândească doar pentru un moment la faptul că acel copil ar mai avea de trăit doar câteva luni, din cauza unei malformații congenitale a inimii. CE-AR FACE ATUNCI? Să se gândească şi să candideze la preşedinţie. Eu unul îl/o susţin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți ceva de comentat? Foarte bine, scrieți, că d-aia sunt tastaturile la prețuri bune pe piață.