sâmbătă, 6 iunie 2009

Hoțanu și Spumercont – duo întru japcă (reloaded)


PANOPLIE. Duetul financiar-honțabil din sectorul 2 completează alte asemenea combinații de succes, care funcționează pe aproape întreg teritoriul Capitalei
Ionel Văduva

Într-o zonă din sectorul 2 în care, practic, nu ai unde să parchezi decât cu jumătate de mașină pe trotuar și cu cealaltă pe carosabil, s-a întâmplat ceea ce toți riveranii sperau să nu se întâmple. La 24 de ore de „33 pentru România“, hoții cu automacarale noi (pentru leasingul cărora plătesc proștii cu mașini ridicate ilegal), însoțiți de milițieni comunitari și de „capete de cretă“, au ridicat mașinile care staționau la sute de metri înainte și după unele semne de „Parcare interzisă“, instalate peste noapte. Lupte, injurii, bruscări, lacrimi și, peste toate, sute și sute de lei datorie către duo-ul HOȚANU-SPUMERCONT. N-am observat însă de ce n-au fost date jos imensele bannere ale „primarelui“ care, cu zâmbetul pe buze și din banii de la buget, îl susținea cu fervoare pe candidatul roșu la PE.
Lăsați-mi mașina, vă rog, cu ea îmi câștig pâinea
O tânără nu știa cum s-o convingă mai bine pe o blondă comunitară, silfidie și cu cătușe la spate și pe hoțul Spumercont care, cu un ghem de șfară, pesemne sigiliu, „îmbrobodeau“ autovehiculul care urma să fie ridicat. Lăsând la o parte nesimțirea, dacă cineva ar fi organizat ad-hoc o licitație, și-ar fi dat seama că mașina respectivă ar fi valorat cu câteva milioane în plus amenda pe care o va plăti tânăra păgubită. În plus de asta, câteva zile bune de acum încolo, femeia aceea nu-și va câștiga pâinea.
Sunt semne de interzis domne, era în fața trecerii de pietoni
L-am abordat pe unul dintre milițienii lui Man Pica, ascuns pe după un copac, pesemne antrenându-se pentru algerile de mâine, și l-am întrebat: „Sunt X, ce se întâmplă aici, nu vă supărați?“ Răspunsul a fot cutrmurător: „Ridicăm mașinile de lângă aceste semne de interzis și din dreptul trecerilor de pietoni!“. Dacă acele treceri de pietoni sunt acolo de ceva timp, semnele de circulație au apărut peste noapte în acele zone. În plus de asta, drumul este atât de prost gândit, încât, pur și simplu, riveranii n-au unde parca, nici la două-trei stații de autobuz distanță.
Luați mașini, dar le parcați pe blo(g)c
Până acum ceva timp, inclusiv Terecenii și Bogii îndemnau: „Ajutați industria producătoare, cumpăraţi automobile noi“. De ce stimabililor? Să plătim ani de zile credite la ele, să vă umflăm burțile vouă și clientelei voastre politice pentru ca, apoi, să le furați voi? Să vă faceți campanii politice pe munca noastră? Din impozitele plătite de noi? Voi nu aveți probleme gândacilor, pentru că voi aveți viloace prin Pepera, cu garaje cât pentru 15 mașini. Voi aveți girofare și pistolari iar noi ne uităm impasibili la cei care ar trebui să respecte legea și nu s-o eludeaze. Ei devin, de facto, complici ai hoților, implicit a voastră. Rușine să vă fie! Să meargă la vot, de azi înainte, hoții care vă susțin împreună cu neamurile lor. Mai bine ne cumpăram trotinete sau mașini de 30 de ani vechime. Ne scuteați astfel de radiere, nesimțiților. RUȘINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți ceva de comentat? Foarte bine, scrieți, că d-aia sunt tastaturile la prețuri bune pe piață.