marți, 19 octombrie 2010

CRIMINALUL ALESSIO BURTONE APLAUDAT „LA SCENĂ DESCHISĂ“


ÎNTREBARE fără răspuns este oare ce-o fi în sufletul părinţilor Maricicăi Hăhăianu, asistenta medicală bătută, pe 8 octombrie, în staţia de metrou Anagnina (Roma) de italianul Alessio Burtone, în vârstă de 20 de ani? Îmi cam joacă lacrimile în ochi, strângându-mi fetiţa în braţe. Mă gândesc cu oroare la faptul că, peste vreo douăzeci de ani, din cauza politicii de partid şi de stat portocalii, fetiţa mea ar putea emigra în Italia şi, un CRIMINAL NENOROCIT precum Alessio Burtone ar putea să-i aplice lovitura fatală.






ISTORIA UNEI TRAGEDII. Maricica Hăhăianu, o asistentă medicală în vârstă de 32 de ani, a fost bătută, pe 8 octombrie, în staţia de metrou Anagnina (Roma) de italianul Alessio Burtone, în vârstă de 20 de ani. O discuţie mai aprinsă a degenerat, iar italianul i-a dat un pumn româncei, care a căzut şi s-a lovit cu capul de beton. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Casilino din Roma şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. La un moment dat, românca ieşise din comă, dar starea ei era în continuare foarte gravă. Vineri dimineaţă, medicii italieni anunţaseră că românca în vârstă de 32 de ani intrase în comă ireversibilă, având „edem cerebral grav“. Pe 15 octombrie, Maricica a murit.
Alessio Burtone riscă până la 18 ani de puşcărie pentru omor prin imprudenţă. Primarul Romei, Gianni Alemanno, a efectuat vineri o vizită la spitalul unde se afla în comă românca agresată, cerând transferul suspectului la închisoare, dat fiind că era în arest la domiciliu. „Nu pot să nu le cer procurorilor ca acest asasin să nu fie transferat la închisoare", dat fiind că acum se află în arest la domiciliu, declarase Gianni Alemanno în cursul vizitei.
Judecătorul Sandro Di Lorenzo a semnat luni seară ordinul de transferare la închisoare a tânărului în vârstă de 20 de ani, care până acum era în arest la domiciliu. Acuzat iniţial de vătămare corporală gravă, Burtone va fi inculpat pentru omor prin imprudenţă, dat fiind că românca în vârstă de 32 de ani a murit din cauza rănilor suferite.
Agenţii carabinierilor care s-au deplasat la locuinţa tânărului pentru a-l duce la închisoare au fost întâmpinaţi de aproximativ 200 de tineri care îl cunosc pe Alessio Burtone. Aceştia l-au aplaudat pe suspect şi au cerut eliberarea acestuia. Tânărul a fost scos din casă având capul acoperit cu o glugă, moment în care sora lui a început să plângă. (MEDIAFAX)

INCREDIBILE sunt şi reacţiile unuia dintre „fraţii“ noştri romani (să ne aducem aminte de cuvintele Elenei Udrea „Noi ne tragem din Traian... Băsescu“) care au declarat: "Roma nu mai are primar, de astăzi Alemanno este primarul Bucureştiului. Îi apără pe români cu fiecare ocazie. Nu vorbeşte de episoade precum agresarea unui adolescent de către doi români"
Este clar ca lumina zilei. Feriţi-vă de cizmă dragi români. „Fraţii“ noştri romani sunt din ce în ce mai puţini. Cu ceva timp în urmă am condamnat cu tărie acţiunile lui Mailat şi ale altor concetăţeni. Şi acum condamn cu aceeaşi tărie acţiunile acestui asasin fără milă. Criminalule, ai îndoliat mai mult decât o familie. Ai îndoliat o ţară. Maricica, fie-ţi ţărâna uşoară!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți ceva de comentat? Foarte bine, scrieți, că d-aia sunt tastaturile la prețuri bune pe piață.