miercuri, 21 octombrie 2009

CONVENTIA ORGANIZATIILOR DE MEDIA

Autoreglementarea in media – Sesiune de lucru III
Bucuresti, 23 – 24 octombrie 2009


Centrul pentru Jurnalism Independent, ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si Konrad Adenauer Stiftung – Media Program organizeaza o noua reuniune a Conventiei Organizatiilor de Media cu tema ”Autoreglementarea in media – Sesiune de lucru III”.

In cadrul celei de-a treia reuniuni COM din programul Autoreglementarea in media vor fi prezentate cercetarea sociologica cantitativa Autoreglementarea presei in Romania, precum si forma finala a documentului unic de autoreglementare negociat in cadrul intalnirilor COM anterioare. Participantii vor decide asupra modalitatilor de validare a documentului unic de autoreglementare in randul organizatiilor reprezentate si, de asemenea, posibile mecanisme de implementare ale acestuia.
O sesiune distincta va fi dedicata functionarii si strategiei COM pentru anul viitor.
La dezbatere vor participa reprezentanti ai organizatiilor membre ale Conventiei Organizatiiilor de Media, invitati din partea Clubului Roman de Presa, Asociatiei Jurnalistilor din Romania, Mediasind, Asociatiei Patronale a Editorilor Locali, Consiulului National al Audiovizualului, reprezentanti ai comisiilor de etica din radioul si televiziunea publice, precum si ziaristi si manageri din mass-media romaneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți ceva de comentat? Foarte bine, scrieți, că d-aia sunt tastaturile la prețuri bune pe piață.