miercuri, 18 noiembrie 2009

„RENUNŢĂ LA FUMAT PENTRU O ZI! ÎN FIECARE ZI!”

PROMISIUNE. De azi, iar mă las de fumat. Sper că pentru o perioadă cât mai lungă de timp.



Joi, 19 noiembrie 2009, este Ziua Naţională fără Tutun, o zi dedicată încurajării renunţării la fumat.

Cei mai mulţi dintre fumătorii români afirmă că şi-ar dori să renunţe la tutun, însă când trebuie să treacă la fapte... foarte mulţi „renunţă să renunţe”! Motivele sunt multiple: pentru cã le este greu sã deprindã alte obiceiuri, pentru cã se îngrijoreazã de tot felul de cauze dar, mai ales, pentru că la început se pot simţi rãu. Şi astfel tot amână ziua din care vor spune “STOP FUMAT!”…
Deoarece greu este până faci primul pas, le propunem românilor care fumează să-şi aleagă o zi în care să nu fumeze deloc . De exemplu, ce-ar fi dacă joi, cu ocazia Zilei Naţionale fără Tutun, românii s-ar abţine de la fumat?
Şi pentru ca să-i şi ajutăm pe cei care decid să întrerupă relaţia cu ţigara, fie şi pentru o zi, vă invităm joi, 19 noiembrie 2009, la ora 11.00 la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”( Sos. Viilor 90, sector 5), la conferinţa de presă dedicată evenimentului şi pentru a face cunoştinţă cu câţiva dintre cei aproape 30000 de fumători care s-au adresat Programului „Stop Fumat!” şi care au reuşit să abandoneze tutunul. Ei vă vor spune povestea lor, cum au reuşit, cum şi-au învins tentaţiile dar şi cum se simt acum, ca nefumători.
Sperăm că ne veţi fi alături, şi acum ca şi în alte ocazii, pentru a transmite celor care încă fumează:
„De ce nu RENUNŢI astăzi LA FUMAT?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți ceva de comentat? Foarte bine, scrieți, că d-aia sunt tastaturile la prețuri bune pe piață.